![]() |
#2261 |
Проверенный
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Регистрация: 07.09.2012
![]() 1 за это сообщение 11,663 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Посварився чоловік з жінкою. Чоловік пише записку: «Розбудиш мене завтра в 9:00». Прокидається в 12, а на тумбочці записка: «Вставай!».
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2263 |
Проверенный
![]() 1 за это сообщение 11,663 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Дружина приїхала додому після тривалого відрядження. Я, ідучи на роботу вранці, сказав їй:
- Не вмикай мій комп’ютер. Те, що побачиш, може тобі не сподобатися! Приходжу додому ввечері, а вона зла. Запитую: - Що трапилося? Вона говорить: - Ну включила я твій комп’ютер. Лазила цілий день, думала там дівки голі чи листування з коханкою. А там нічого! - І тобі це не сподобалося? - Ну так! - Я ж попереджав! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2264 |
Проверенный
![]()
Нещодавно в Одеських комунальних квартирах з'явилися перші говорять пральні машини.
Ось як вона працює: ― Покладіть білизну і виберіть режим прання! Спасибі! Так, і шо там за помада на сорочці? САРАААААА!!!! У твого-то помада на сорочці!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2265 |
Проверенный
![]() 0 за это сообщение 11,663 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
— Товариш Рабинович, ви любите Батьківщину?
— Звичайно, люблю! Від усієї душі. — А ви готові віддати за неї життя? — Тобто? — Ну, померти за неї ви готові? — Ви мене, звичайно, вибачте, але хто ж тоді буде любити Батьківщину? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Проверенный
![]() 0 за это сообщение 11,663 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Їдуть в поїзді два рибалки. Розговорилися. Той хто постарше і каже:
- А лящів найкраще ловлять на хробака - самку. - А як же ти їх визначаєш? - Береш хробака, і пропускаєш його крізь зуби - якщо на зубах яйця хрустнут - значить мужик, а якщо ні - значить баба... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Проверенный
![]()
Вийшла на город в купальнику, то сусід всю траву покосив. Сусідка попросила завтра знову вийти, бо треба грядки полоти...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Проверенный
![]()
Дружина: - Хочеш мене?
Чоловік: - Ні. - А їсти хочеш? - Так. - А зв’язок відчуваєш? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Проверенный
![]()
Ви помічали, що коли забираєш борг, то відчуття таке, що «гівнюк» саме ти, а не той хто повертає?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Проверенный
![]()
Я, розумію, що матюкатися це погано, але іноді життя одними блінами і хріном не опишеш...
|
![]() |
![]() |
![]() |