![]() |
#1 |
ADMINISTRATOR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Регистрация: 13.01.2011
![]() 1 за это сообщение 52,759 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
- Ти чого не голишся?
- Немає в мене жінки, для якої хотілося б поголитися… - А для себе? - А для себе я пиво купую. *** Сидять два куми за столом розмовляють один другого питає: - Куме ви чим горілку закушуєте? - Як чим салом. А що? - Е ні куме це вже застаріло якось по сільському. - А ви чим закушуєте? - Я куме вінегретом закушую стопку і вінегрету , стопку і вінегрету. - Ну і як воно? - Ну як. Вийду на вулицю в ранці сніг кругом біло, мене як стоншить, а воно як ВИШИВАНОЧКА. *** Новий українець сидить на банкеті. Все зжер, з глотки лізе, але все одно, давиться, але їсть. Поруч англієць виделкою щось колупає. Українець: - А що це ви не їсте нічого? Англієць, гордовито: - А я їм, коли мені хочеться. - Як скотина, чи що? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
![]()
Маршрутка. Маршрут Ковель-Нововолинськ(через Сади).
Шофер збирає за проїзд. Одна жінка бальзаківського віку: -Мені в Сади. Друга: -А мені далі за Сади. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Рано вранці розлючений батько заходить до хати і каже:
- Якийсь хрен нашу корову вкрав. Старший син: - Раз хрен, значить маленького росту. Середній: - Ну, якщо маленького росту, значить з Вільшанки. Молодший: - Ну, тоді це Вася. Пішли, набили Васі морду, а він в відказ. Ще разок для профілактики його побили - все одно не брав. Взяли його - і до судді. Так і так, мовляв, каже батько: - Прокидаюся вранці, а корови немає, кажу синам, що якийсь хрен вкрав. Старший каже - раз хрен, значить маленького росту, середній - якщо маленького росту, значить з Вільшанки, а молодший - значить Вася. Набили морду - не віддає ... Суддя: - Так, мужики, логіка у вас звичайно залізна, але це не докази. Ось що, наприклад, у мене в цій коробочці? Батько: - Коробочка квадратна. Старший: - Отже, в ній щось кругле. Середній: - Раз кругле, значить оранжеве. Молодший: - Отже, апельсин. Суддя повільно заглядає в коробочку і каже: - Так, Вася, корову доведеться віддати .. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
ADMINISTRATOR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Регистрация: 13.01.2011
![]() 0 за это сообщение 52,759 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Приходить смерть до чоловіка, стукає в двері...він відкриває:
- Ти хто? - Я смерть. - І що? - І всьо... |
![]() |
![]() |
#5 |
SUPER MODERATOR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Регистрация: 09.03.2013
![]() 0 за это сообщение 71,330 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Вийшли з дружиною з магазину, а на сходах кошеня, гарнесеньке таке.
Дружина розчуленим голосом: - Який гарненький ... Давай йому голову відірвемо. Люди навколо почали турбуватися і обертатися, поки ми рибу з пакета не дістали... *** - Вуйку, а чому це Ви квітки поливаєте машиновим маслом, засохнуть? - То нічого що засохнуть, же би зброя не заіржавіла. *** Життя потрібно прожити так, щоб про це знав Gооglе. Але головне, щоб не дізнався Yоutubе ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
- Що пан зараз палить?
- «Ватру». - А що пан палитиме, коли «Ватри» не буде? - «Приму». - А якщо й «Прими» не буде, що пан тоді палитиме? - Тоді сільраду. - О, пан має рацію! - Та ні, рація в сусіда, а в мене кулемет |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]()
Заходять в автобус
і питають: - Скільки годин панове? Москаль якби почув то сказав би по їхньому, а тут нєгр чорномазий каже: - 5 хвилин на четверту панове. Мусора: -Мовчи чорномазий, бачим що не москаль ------------------------------------------------- ХТО І ЯК ХОДИТЬ В ГОСТІ Англієць із гонором. Француз із жінкою. Рускій - з пляшкою горілки. Єврей - із тортом. ХТО І ЯК ПОВЕРТАЄТЬСЯ З ГОСТЕЙ Англієць - з гонором. Француз - із коханкою. Рускій - з набитою мордою. Єврей - із своїм тортом. ХТО ЩО ДУМАЄ, ПОВЕРТАЮЧИСЬ З ГОСТЕЙ Англієць: чи не втратив я свого гонору? Француз: а дамочка справа була краща. Рускій: ну то й що, що морду набили, зате я перебив увесь посуд. Єврей: куди б іще піти в гості, поки торт свіжий? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
- Вікторе Федорович, коли ви брали на себе обов'язки президента, ви точно клали на конституцію саме руку?
Священник в пустелі зустрівся з левом. Почав молитись з переляку: - О, Боже! Молю тебе, внуши цьому леву християнські почуття! Лев сідає на задні лапи, схиляє голову і вимовляє: - Благослови, Господи, їжу, яку я зараз прийму. ------------------- Звонок из обкома председателю колхоза: - Микола, к тебе иностранцы выехали, так ты бы быстро порядок в коровниках, свинарниках навел, а то растрезвонят на весь мир об нашем бардаке. - Да нехай клевещут, империалисты проклятые! Ну встречаются два хохла: - Петро, ты чув, як москали вареныки з мьясом звуть!? - Ни, а як? - ПЕЛЕМЕНИ! - Повбывав бы гадив. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
Один кум другому:
- Куме, що ти робив у моему льоху? (что ты делал в моем погребе?) - Тебе шукав. - А чого мое сало з'iв? - Та ото ж. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]()
Розмовляють двоє кумів…
– Купив я собі вчора долари… – А чого ж не євро? – Та ти шо, долари ж дешевші! -------------------------------------------- Галичина. Сидить дід при дорозі. Зупиняється авто: – Дай боже! Діду, а як нам до Львова заїхати? – Та во, так во прямо, прямо, а там направо. – Ага, дякуємо. Поїхали. Трохи згодом зупиняється інше авто: – Добридень. Прошу пана, як нам дістатися до Львова? – Так во прямо, прямо, і праворуч. – Дякуємо. Підїздить третє авто: – Здравствуйтє, дєдушка. А как нам ва Львов праєхать? – …Вилазь! Приїхали. --------------------------------------------------------------------------------- Президентський літак здійснює посадку в аеропорту одного з обласних центрів України. Стюардеса дивиться в ілюмінатор літака і радісно, із гарною посмішкою, повідомляє: - Віктор Федорович! Вас зустрічають молоді українські дівчата в національних костюмах з вінками і стрічками. А в руках вони тримають хліб і сіль. - Хліб, сіль – це добре, аби не яйця, - задумливо відповідає Янукович, - а ось стрічки на вінках поправляти я більше не буду. |
|
![]() |
![]() |