![]() |
#1341 |
Проверенный
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Регистрация: 07.09.2012
![]() 2 за это сообщение 10,860 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
- Молодий чоловік! Чому ви не берете квиток?
- Так у мене сьогодні день народження! - І шо? Ви будете святкувати його в моєму трамваї? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1342 |
Проверенный
![]() 1 за это сообщение 10,860 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Один рибалка ділиться досвідом з іншим, як позбутися комарів під час риболовлі:
– Гарненько натріться добрим вином і потім посипте себе дрібним піском. Комарі сядуть, нап’ються вина і почнуть кидати камені один в одного. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1343 |
Проверенный
![]() 2 за это сообщение 10,860 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Чоловік пристрасно любив риболовлю, а дружина страшенно любила читати.
Одного разу вранці після багатогодинної риболовлі чоловік повернувся втомленим і вирішив подрімати. А дружина, хоча й не знала цієї місцевості, вирішила покататися на човні. Вона трохи покаталася, втомилася, кинула якір і почала читати. Незабаром до неї підпливає рибінспектор на своєму моторному човні. І каже: – Доброго ранку, громадяночко. Чим це Ви тут займаєтесь? – Читаю, – відповідає вона, а сама думає: … Хіба не видно? – Але тут не можна ловити рибу. – Так я і не ловлю … Ви ж бачите. – Ну так! Однак у Вас є все необхідне для цього! Я змушений Вас оштрафувати. – Якщо Ви це зробите, я подам на Вас заяву про згвалтування, – відповідає сердита жінка. – Але я до Вас навіть не доторкнувся …! – Ну так! Зате у Вас є для цього все необхідне! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1344 |
Проверенный
![]()
Жінка! Дай чоловікові рибу, і він буде ситий один день. Навчи його ловити рибу, і ти позбудешся від нього на всі вихідні.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1346 |
Проверенный
![]()
Чоловік чекає дружину з салону краси. Коли вона вийшла до нього, він подивився і, зітхнувши, сказав:
– Ну, нічого... У всякому разі, ти хоч спробувала... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1348 |
Проверенный
![]()
Зловив інспектор рибнагляду рибака і каже:
– Попався ти, чоловіче, рибку тут не можна ловити! – А я і не ловлю. – Та що ти мені городиш, а це що? – Ну це моя риба, я її погуляти привіз. Випускаю, потім свищу – вона і повертається, і ми йдемо додому. – Та ну тебе, а ну покажи. Чоловік випустив рибу. Стоять, дивляться. Інспектор каже: -Ну, свисти ж. – Навіщо? – Щоб риба повернулася. – Яка риба? |
![]() |
![]() |
|
![]() |