![]() |
#2341 |
Проверенный
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Регистрация: 07.09.2012
![]() 0 за это сообщение 11,663 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Дівчина розповідає своїй подрузі:
- Ой, Свєтко, а я вчора напилася і вирубилася. Потім прокинулася і почала танцювати на столі... - Ну, з ким не буває! - Так, тільки от у патологоанатома сердечко слабеньким виявилося. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2342 |
Проверенный
![]() 0 за это сообщение 11,663 Всего ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Приходить бaбуся до лікаря:
- Лікарю, у мене проблемa. Я постійно пукаю. Але нaсправді це не велика проблемa, тому, що гaзи у мене без зaпaху і без звуку. Лікар, вислухав і далі каже: - Добре, ось вaм тaблетки, через тиждень приходьте до мене знову. Через тиждень... - Лікарю, що ви мені дaли? Стало жахливо смердіти! - От і добре! Нюх вaш ми вже вилікували, a тепер будемо лікувати слух. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2343 |
Проверенный
![]()
Загадайте двозначне число від 40 до 80. Помножте на 3. Відніміть 11.
Додайте 17. розділіть на 2 і закрийте очі. Темно, правда? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2344 |
Проверенный
![]()
В нудистському таборі якийсь нахаба побачив молоденьку дівчину та й питає:
– Гей, мала, в тебе є груди? – Що за дурне запитання?! Звичайно, є! – Чому ж ти їх не носиш? |
![]() |
![]() |
![]() |